O'Neill Summercamps


Indoboard is een langlopende samenwerking aangegaan met O'Neill Summercamps. Onderstaand lees je de Info!
O’NEILL SUMMERCAMPS  
Ben je nog geen 18 en wil je dit jaar heel graag leren golfsurfen, kitesurfen of windsurfen? Dan zijn de O’Neill SummerCamps helemaal perfect voor jou. Wij organiseren in mei, juli, augustus en september de coolste surfkampen voor kinderen tussen de 10 en 17 jaar oud!

Tijdens de O’Neill SummerCamps krijg je elke dag golf-, kite- of windsurf les van onze professionele instructeurs, hierna gaan we met z’n allen longboarden, chillen in één van de hangmatten of balanceren in Balance City. s ‘Avonds maken we een groot kampvuur op het strand en daarna gaat iedereen heerlijk slapen in zijn of haar eigen tent.
De O’Neill SummerCamps zijn All-Inclusive, dus wij zorgen voor alle lessen, het benodigde materiaal, gezonde maaltijden, je tent, een tof programma voor overdag en ’s avonds en heel veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. 
Bij aankoop van een Indoboard ontvang je nu €20,- korting met de kortingscode: Indoboard op jouw O’Neill SummerCamp! Dus check out http://oneillsummercamps.nl/ voor meer informatie en schrijf je in. Of neem contact op met Esther: 06-52885757
Blijf up-to-date en volg ons ook op Facebook en Instagram voor leuke feitjes, ontwikkelingen en acties over de O’Neill SummerCamps